hye , i'm iera , nineteen , lenggong perak , fully taken by Mr. Akmal. hop until death , please respect my blog and i'll respect yours back , thanks for visiting , very appreciate :)

Monday, 19 December 2011

TIPS-2 UNTUK MENGATASI BUDAK BAJEK HOT n BAJEK GUD-2 !

Hye , 
today aku nak kongsi sedikid tips seperti tajok diatas
Aku dah penah try bende neh and setakad neh memang BERHASIL ~
~hehehe~
Uky , we go on wit de tips
1. kalo die sembang gempak-2 je , yg mane patot di pangkah , 
korang pangkaahhhh je :)
2. Kalo korang terdengar dye cakap , 'aku kan HOT' , 'HOTnye akuu ' , korang cakap je , HA'A laa , 
kao memang HOT macam KAMBING aku ! Semue KAMBING JANTAN nak kat dye 
(bia pedas asal kan tujuan baek , hehe)
3. Kalo dye cerite la kann , dye banyak dued , beli itu , beli ini , segale bende
la kao nak beli ~ , ce try korang ajak dye hang out , suro je dye yang belanje 
semue , banyak duit kannnn ~ !
4. Kalo pegy memane , dye dress up segale , konon nye style , tpy dgn
bangge dye kate , 'GRANDnye aku pakai macam neh' , errr ~ korang cakap ,
grand ape beb , kao neh dressup style opah aku dulu jea , :p
5. kalo dye suke peleceh/mempekecil kan korang , korang buad bodo je , 
tapy last-2 sekaly , korang buad macam neh , iYEEE?? ISHH3 !! kesian aku kan !
6. If dye sebok dok bgtahu korang pasal boyfie dye yang HOT segale , berkepit duepuloh
empadjam ,ckap je , memang HOT kat akhirat lagy HOT
7. Kalo dye duk buad segala bagay dye tahu kann , you jz say , wahhh , hebad 
gile kao , kalah GOOGLE ! Bhoho ~
8. Kalo dye suke nunjuk-2 barang yang dye bely , cakap je , ORI ke ? macam
beli kat pasar malam je , huhuk
9. lastly yang paling penting , kyte BERDOA aa agar budak-2 camneh , BERUBAH , 
n doa kyte tidak MENJADI seperti MEREKA 
~aminnnnnn ~ !

No comments:

Post a Comment

Sayang kamu semua