hye , i'm iera , nineteen , lenggong perak , fully taken by Mr. Akmal. hop until death , please respect my blog and i'll respect yours back , thanks for visiting , very appreciate :)

Friday, 30 December 2011

salam .

aku tatahu nakk tuleh ape
aku tak tahu kenape semua jady macam neh ?
bby , nape buad syg macam neh ?? sebab syg bgy numbe kat sorang boy neh bby teros mnx putos nan syg .
syg leteyh sgad arini , sebab tu syg asyik tertido je malam tady .
bby , kalo la bby tahu pasaan syg sekarang . syg cayangkan bby .
memang bby kate melafazkan sayang tu senang .
tapy sayang ta mudah padamkan syg tu .
tambah-2 dekad bby , yg syg dah syg sesangad .
semalam kyte gado jugak , tapy kyte baek balek kan ?? kyte jady swit balek :')
tapy tetibe syg terkejod dary tydo , macam ade samting je , tydo syg asyik terjage je .
syg tgk fon ade mecet dary bby .
---->assalamua'laikom sy mohd ridhuan nk bg thu sy dh tk blh sbr.ok hari ni thn bru sy putus ngn awk.kalau nk thu sbp ada dlm fb awk k . bye
airmate syg teros jatoh bby . syg ingad bby maen-2 , sumpa syg ingad macam tu .
rupenye bby siyes , bby mara syg sebab bgy numbe kat senior laki syg .
sebab tu jeke bby mntak putus ?? sampay nye aty bby .
bby kasar sgad , bby gune aku ko je , tapy syg tanak , syg tetap gune syg bby .
selalu kalau laky marah syg , kasar-2 macam tu syg akan kasar jugak , tapy tatahu kenape nan bby syg
ta rase nak berkasar ??
ape lagy bukti yg bby nak ? ade satu statement bby yg betoy-2 buad airmate syg ngalir laju bile bby kate
--->aku tk pecaye ko .
abeh untuk ape kyte kapel selame neh bby ?? kyte dah jumpe , bole dikatekan hari-2 webcam .
bby dah janjy tanak tinggal syg .tapy nape sebab bnde kecik camneh bby dah nak putus ??
syg dah cube n usahe nak buad bby betoy-2 pecaye kat syg , last-2 ini jugak jady nye .
bby , syg nak bby tahu , syg dah jujo segalenye nan bby . bby ingad kyte wc malam tu ?? kalo syg
maen-2 nan bby , syg takan buad semua tu .
macam mane syg nak kembalikan kasih sayang bby tu kat syg balek ?? syg dah buntu sesgad .
nak mintak tolong owg ?? tak kot , sebab aku nak setel sendry , biar dye tahu aku iklas nan dye selame neh .
bby , pliss terime syg balek .

No comments:

Post a Comment

Sayang kamu semua