hye , i'm iera , nineteen , lenggong perak , fully taken by Mr. Akmal. hop until death , please respect my blog and i'll respect yours back , thanks for visiting , very appreciate :)

Saturday, 31 December 2011

aku,kamu dan DIA

assalamua'laikom
taon baru dah nak masok , jadi aku nak jadi lebeyh bersopan , aku tuleh entry gune name aku keyh :D
kao takan penah tahu ape pasaan ira sebab kao ta bace blog ira neh , bile aku tanye kau kate NANTI3 ~
btw , tengs , tak pakse ponn .
ukeyhh , ira tatahu ape perasaan ira sekarang , ira dah baek dengan wan , yes ira hepi sgad .
tengs bby , sebab terime syg balek .
tapy , dalam otak ira sekarang ira pikir pasal bini numbe one dye . ira rase serba salah sesangad .
ira kapel nan wan tu sebelom ira tahu yang wan dah berpunye , wan merayu-2 kat ira jangan tinggal dye .
ira syg dye , sbb tu ira ta tinggal . 
tapy ira sgad2 terase aty bile bukak fb dye , tgk dye chat nan gul tu .
whoaa ~! terima kaseh sbb ckp mcm tu kat gul tu about ira . ira terime semua , walaopon dye ta jujo nan gul tu , skurang nye dye jujo nan ira kan ?? maybe sape bace post ira neh mesty cakap ira bodo kan ?
tapy sayang tu datang dgn sendry , n malam neh , baru ira tahu gul tu non-muslim .
hermmm ~  ira tatahu nk buad ape , ira cume mmpu bertahan , n kekadang nanges .
wan salu buad ira tersenyum , n dye jugak salu buad ira nanges , tpy ira ta kesah nanges sebab dye .
kelmarin wan mntak ira spya benci dye , sebab dye kate , dye salu sakedkan aty ira , then ira taknak , 
mane bole sesenang sayang tu ditukar menjady benci ??
tak semudah itu .
baby , mlm neh new year , syg tanak kyte gado-2 or sedeyh-2
~cukopla mate ira bengkak semalam ~ hehe
syg skrg kompius bby , sejaoh mne sayang n keiklasan bby kat syg ??
syg dah sayang bby sesangad , sumpa bby .
kalo bby nak tahu syg dah kecewekan sorang boy yg dah tunggu syg sangad lame .
syg cakap syg dah ade bby , n syg dah sayang sgad kat bby .
syg dah tabuleyyh typu dye , syg dah jujo nan dye bby . syg buad sebab syg tamau kehilangan bby .
i need you more n more 
syg tahu syg bukan macam gul tu , tpy bgy la syg peluang untuk buktikan cinte syg dekad bby ,
syg pon tatahu macam mane mase depan kyte nanty .
kalo ikot sekaranggg ---->>> due-2 bby ajak kawen , gatai ye bby neh .
hermmm , kalo dye ta syg ira , dye takan bgy fb dye , dye takan trime ira balek semalam , dye takan susa-2 dtg jumpe ira kat kk .
semalam dye cakap kat ira --->syg i love you so much syg . kita msti brsama ok .
wahhh , terharu pulakk aku
huemmm , i love you too until my last breath ~!


NOTA KUKU KAKI: heppi new year ~! semoge tahon 
neh lebih baek dari sebelom nyeee
welcome 2012

No comments:

Post a Comment

Sayang kamu semua