hye , i'm iera , nineteen , lenggong perak , fully taken by Mr. Akmal. hop until death , please respect my blog and i'll respect yours back , thanks for visiting , very appreciate :)

Sunday, 4 March 2012

family :)

ukeyh , let me introduce you one by one my lovely family . 
ini ialah my SUPERAYAH , HADZURDIN BIN MUSA , ayah saye baek , rajin , sumpa cakap , kalao dye senyum sama macam saye senyum . :) AYAH , adek sayang ayah ! maap suke lawan cakap ! saje je melawak , hehehe :)

ini MY SUPERMAK ! haaa , macam dalam cerita la pulak kannn ! name nye , POUZIAH BINTI HASHIM , walaopon mak saye nih kekadang kuad merepek , aku still sayang dye tanad tanad !

soe , error siked gambar nih , malas nak upload laen . ukay , yang gul tuh my along , named NOOR HANIDA . dalam rumah dye la 'ustazah' , aku nih la setan , heheh . takpe , aku ssayanggggg kamu along ! yang baju belang belang tu , suami dye , MOHD AZRIN ! macam bodyguard kan :P and the little one , NUR ARISSA . their son , opss sorry their 
daughter . hehe , pisss (Y)

heyhoy ! ini pulak my angah , NOOR FARIZAH , name dye dekad dekad name aku kan ?? hee . that man her husband , MUHD SYAIFULLAH , with their children , NUR AFRINA AUNI nd MUHAMMAD ZULFIKAR ! 



ini abang aku , name dye MOHD AZAMIN , dye nih la banyak komplot nan aku . kalao nak mintak tolong papepon dye la . nak buat jahat , nak share beli pape dye laa , aku sayang dye , he's the only one my brother


haaaa , ini la aku , NOOR FAZIRAH . apesal muke aku senget ?? lantak sane ! huhuk

ade lagiiiiiii ! bakal family ! hehehe kejap yeaa .

haa , ini name nye MOHD RIDHUAN MOHD RAHIM , insyaallah , akan jadi family aku jugak suatu hari nanty , aminnnnnn :')




No comments:

Post a Comment

Sayang kamu semua