hye , i'm iera , nineteen , lenggong perak , fully taken by Mr. Akmal. hop until death , please respect my blog and i'll respect yours back , thanks for visiting , very appreciate :)

Thursday, 5 January 2012

kucing ^.^

cakap pasal kucing , pagy tady ira pegy keje , ade due ekor anak kucing parsi yang sangad aa kiut miut , sekor wane itam-2 coklat , sekor wane oren putih ~ comey gile vavi ~
comeyh lagy dary korang , ngeeee :D #joke
ira dah memang terpikadd n jatoh cinte dengan anak-2 kucing tu , selame neh ira dah tawar haty nak bela kucing , sebab kucing ira pena maty depan mate ira :'( ~ sedeyh tahu ~
due beradik kucing tu , cumil je dye tydo , semua pon kate comeyhh , cikdah siap bagy makan lagy , pastu kannnn , tenga dok sembang-2 , cikdah mari kat kiteowang , dye cakap --> weyh , mike nak tahu tak , kucing tu aku yang bawak , ingad nak tinggal kat cnie , banyak sgad kat ruma , ade 12 ekor .
laaaarrhhh , dye punye rupenye , kucing tu 4 beradek , ade 2 ekor lagy kat ruma .
pastu dye cakap kesian la pulak , then ira kate , cikdah meyh la ira bawak balek , dye pon senyum :D
dye kate , haaa , bagus laa , hang bawak balik tau .ira pon cakap okeyh .
anak kuceng tu baek je dok situ , :3 rase nak ciom-2 jea , tapy ira alah bulu kucing , ngeee ~ ade haty nak bela kucing lagy~
hahahahah ~ ! ! then takpelaa , dok sat cikdah jawab cal , lame la jugak .
dye masok dalam , buad-2 keje , tetibe dye cakap -> ira , tak buleyh la hang bawak balik kucing tu , cik isa (laky dye) tak bagy , nanges-2 suro bawak balek .
aku cakap takpelaa , tapy aku nak tergelak bile dye kate laki dye nanges , haha
pastu kan dye sembang-2 nan sorang customer neh , sal kucing aa .
dye kate --> kak dah suke kucing tu biase-2 jea , cume kesian je lebeyh .
tetibe dye bukak spek mate dye , mate dye merah
dye cakap -> tengok kak dah dah triak .
huhuhu , sumpa aa dye tu berperikemanusiaan gile n sorang yang cintekan binatang , ~ terharu seketike~
dah nak balek macam tu , cikdah dukung anak-2 kuceng tu
ini yang dye cakap ---> alolo , kesian nye dye yea , jap lagy kyte balek yea , lapar susu mak ? shiann dye yea , alooolo
~ whoaaa , dah macam baby ~ pastu dye kiss-2 anak kuceng tu , macam anak dye dah , takpela dye kiss kuceng tu , sebab kuceng tu bersih , laky dye jage .
huemmm , takpelaa , maybe tadak jodoh anak-2 kuceng yang kiut-2 tu nak edop wit me
~ sobsss :') ~ , hehehe .dok buad tacink pulak iera ~!
sekeyh kepale sendry , dushhh ~ dushh ~ , huhuhu
uky aa , nih jea aku nak cerite , about kuceng-2 tu je
SUMPA COMEYHHH , macam iera ke ?? tak aa , iera ta comeyhh pon . ahaha
comeyhh macam anda semue (:

No comments:

Post a Comment

Sayang kamu semua