hye , i'm iera , nineteen , lenggong perak , fully taken by Mr. Akmal. hop until death , please respect my blog and i'll respect yours back , thanks for visiting , very appreciate :)

Friday, 6 January 2012

selsema ):

haiyaaaakkk ~! ira telah dilanda seleseme yang terok , asyik bersin ~ bersin ~ bersin ~
skrin komputer dah basah dah , hahahahahha ~ ! nampak tak pengotor nye tuu !
takde aa, ira bersin tutup idung + mulut tau , bukan ke itu antara adab ketike bersin , ~ sopan ~
huhu , nak makan ubad , ubad dah abeh , ubad lelah ade aa , hihi , ira ade lelah , tapy tak aa terok sangad , biase jep :) , malam nih buhsan nyerrrr =.=
hermmm , uky , story about him , lepas gado hari tu , dye bubuh pict ira kat fb dye , n gambar dye kat fb ira , wahhh switt je kao kann , ira pon terkejod mase on9 . sebab dye yang on9 kan fb ira , dye yang buad .
but then , pagy tady disebabkan rindu yang tahap maksima nye , time-2 keje ira mecet dye . uky dye reply cakap tenga on9 , ira pon , ouhh ukeyhh ^.^
dalam pukol 2 lebeyh ira balek dary keje , pukol 3 ira on9 , ira tenguk-2 , DP fb ira dah bertukar gambar ira balek , ira cakap ouh ukeyhh takpelaa , tak kesahh , ira pon carik fb dye bukak aa , jeng ~ jeng ~ jeng ~ !
jem kepale hotak ira sekejap . di tambah dengan perasaan keliru yang membuak-buak , pluss sedeyh n macam-2 bende negatip dalam hotak nih :'(
tahu tak , DP dye memang aa pict dye , but cover photo yang besa shial tuh dye letak gamba girl tu
OMG ~ !! kenape dye buad macam tuh ?? even dye still nan awek dye yang tu , but jage aa siked aty ira , hermm
ira rase dye nak jady seorang yang adil , dye buad relation dengan ira , n cover photo letak pict girl tu , TAPI relation dekad fb dye tu , dye je boleyh nampak , owg laen taleyh nampak , nampak tak berat sebelah nye tu ??
sedangkan gamba cover photo yang besa tu semua owg bole nampak , huemmm ~ !!
tady ira jumpe kawan ira , aen sopian , rapad gak aa nan dye , ira luah n cerite semua nye dekad dye , then dye kat better hang tak payah nan dye . goshhhh ~ ! aku syg dye kawan !
pastu aen kate , hang putus hang rilek sebulan takyah kapel , lepas tu baru carik yang betoy-2 uky nan hang .
cadangan dye sememang nye bernas , tapy , aku betoy-2 taknak tinggal wan , err ~ !
sayang kowttt ~ ! aennn , awak tak paham , saye hargai nasehad awak tu :(
hermmmmmmmm ~ ~ !
tady best sangad lepak dengan Aen Sopian and pilin , pilin keje dekad situ , dye join aa sembang sekaly , sumpa kelaka , hahahahaha ~
so aku heppi sekejap ,
itulahh gune kawan , sentiasa ade disaat memerlukan :')
wahhhh terharu saye :D
uky aa until here readers , ILYSFDM WAN

No comments:

Post a Comment

Sayang kamu semua