hye , i'm iera , nineteen , lenggong perak , fully taken by Mr. Akmal. hop until death , please respect my blog and i'll respect yours back , thanks for visiting , very appreciate :)

Monday, 9 January 2012

SELAMAT PAGI CINTA

wahhh jiwang tak tajok entry ira ?? hahaha , takde pape pon nan tajok tu , cume tu aa tajok lagu untuk blog ira , blog ira nih buhsan siked , sebab background tabuleyh nak tukar , tak tahu aa kenape , n belom dirujuk kepade DOKTER PAKAR , huhuk . lagu nih ira nak tukar aa , buhsan semacam jea , =.=
hari nie ira keje cam biase , awal-2 pagy kene buad macam-2 keje memang penad , n terpikir nak berenti , tapy bile dah tengaari , lega siked , pikir-2 balek rugi aa berenti , huhu, kannn ??
huemmm , taktahu nak post ape pon sebenarnye , tapy balek tady mak ira cakap , Anwar ibrahim menang bicara ?? ishh-3 , memang ramai tak setuju aa kan , takpe aa , kalau dye betoy-2 salah dye akan dibicara kat mahkamah AKHIRAT nnty kann ?? if memang betoy dye tak buad semue tu ALHAMDULILLAH , yang fitnah dye tu aa yang akan dapad balasan NYA .
Haaaaa , buhsan lol :/ nak buad ape petang-2 nih ? nak tydo tak nantokk , huemmmm . 
nampak tak love quotes kat atas tuh ?? itu bukan sahaje untuk hubby ira , but for all kekawan ira .
I NEED YOU ALL TO BE MY SIDE NOW AND ALWAYS ~ ! !
btw , ILYFDM mohd Ridhuan , heeee :D

pape pon yang hubby buad dekad mummy , i'll always stay wit u , waiting for you , and forgiving you dear !
i need you in my life . <3 muachh ~ ! 
JIWANG PULAK IRA NIH , Bhahahahaha ~ !!
dear friends , tak kesah yang baek nan ira or yang ta puas aty nan ira , ira tetap sayang korang semua .
hop kite akan jady kawan sampay bebile , LUV U ALL VERY MUCH .
especially for my besfren --> MIERA , AIN ,ATIE  n ECAH :)
miss you all ~!! 
aku tak typu meyyhhh .
oukeyhh aa , nih jea entry tuk kaly nih , jumpe lagy di belog yang buhsan nih , huhuk , kbai c(:

No comments:

Post a Comment

Sayang kamu semua