hye , i'm iera , nineteen , lenggong perak , fully taken by Mr. Akmal. hop until death , please respect my blog and i'll respect yours back , thanks for visiting , very appreciate :)

Saturday, 25 February 2012

HAZAMA ??


ukeyh , hazama yang aku meant bukan hazama yang ori tapy fake hazama , time wan bawak aku pegy ruma membe dye , ade kawan dye name ape tah , muke dye seiras sebijik macam hazama . mase aku tengok tuh aku cam shock kejapp . dahh lame kat situ baru aku cakap kat hubby aku yang muke membe dye tu macam muke hazama . pastuh wan cakap aa kat dye yang aku cakap macam tu , pastuh , ade dua orang lagy kawan dye , gelak ta renti renti , huhuk . ukey nampak kan gambar hazama kat sebelah tuh , macam tu aa muke kawan dye tuh . ukey forget it , yang menjadi masalah nye sekarang wan JELES ! nak tahu sebab ? bukan sebab dye pon nak ade rope macam hazama , tapy sebab aku chat fake hazama tu . Aku chat pon gune fb dye , memule aku tatahu pon yang tu fake hazama . memule dye hantar im , ape ce bro ? aku pon reply aa ce ape ? pastuh dye tanye ade mane ? aku kate kat ruma , dye pelik aa kot sebab time tu time wan keje , pastuh dye tanye nih sape , aku cakap soe soe ni bukan wan . then , dye cume cakap aik dah sampay ? cepad nye . bla bla bla ... aku pon tanye aa pulak nih membe wan yang mana ? Fake hazama tu kate nak tahu tengok gambar , aku pon tengok aa . ouhhh hazama rupenye aku kate kat dye , dye kate buad lawak pulak . aku cakap aa , betoy , mata nd rambut tu same . belom sempad dye reply aku dah off , aku runsing sebenarnye time tuh , cebab , wan bagy number dekad someone yang menyebebkan aku hampir tinggal dye dulu . dengan dye ajak gul laen bekenalan la ape laa , aku takdak pon nak ajak boy laen kenal kenal , habes sangad aku im dengan budak johor tuh . k forgett it , tady aku on9 wan pun on9 , pastu aku cakap , ehh ade kamu hubby , korang tahu dye cakap ape , dye cakap .... bace aa sendiry :(

  • 3 hours ago
    Iera Xie
    • ade kamu hubby 
    • he mana hazama kamu..
  • 3 hours ago
    Iera Xie
    • ape plak hazama mmy nih . hermm , ape la hby nih .
    • he dh la..
  • 3 hours ago
    Iera Xie
    • huhuk , mmg le mmy im dye semalam , tapy gune fb hby je pon .
    • hby jggn la marah mmy , mmy takdak niat pape pon 
    • k bz ni..
  • 3 hours ago
    Iera Xie
    • hermm yele hby .
    • hby , hby marah mmy kan ? mmy mintak maap cgad , hermm .
    • balas la im mmy , mane ade hby bzy pun .
    • he nk tido..bye..
  • 3 hours ago
    Iera Xie
    • herm yele , dah bgun text mym
    • mmy
    • he tk pela..tkda mood nk im2 ni k.....
  • 3 hours ago
    Iera Xie
    • text fon .
    • bukan im , so sori . tu je nak cakap .
    • fon dh takpaki....
  • 3 hours ago
    Iera Xie
    • hby hby , dah la sayang . mmy bukan nak kat kawan hby tu ponn . hby pk la ape mmy dah buad tuk hby selame nih , mmy pon dah tanak gado gado nih .
    • hby kate tkde mood kn..jadi phm2 la..jgn bg hby runsing k....
  • 3 hours ago
    Iera Xie
    • ukey ukey , dah ukey carik la mmy . k na of , love u . bhai

      ukeyh , ini convesation aku dengan dye :( see , dye marah sebenarnye tu , naseb dye tak kasar , dye dah berubah menjadi yang lebeyh baek , sebab dulu kalao dye marah dye gune aku hang je , tapy sekarang tak dah , i love him so much , takperlu la jeles , aku tahu mana betoy mana salah , tambah tambah fake hazama tu kawan kau , aku taknak kat dye and taknak kat sape sape pon , kecuali MOHD RIDHUAN MOHD RAHIM .mmy sayang hubby . :'(  
      HANYA DIRIMU YANG BISA MEMBUADKU TENANG , TANPA DIRIMU AKU MERASA HILANG DAN SEPI  ♥ ♥ ♥ 

No comments:

Post a Comment

Sayang kamu semua