hye , i'm iera , nineteen , lenggong perak , fully taken by Mr. Akmal. hop until death , please respect my blog and i'll respect yours back , thanks for visiting , very appreciate :)

Thursday, 9 February 2012

KEJE LA bhaii ~ !

KERJA tadik macam-2 aa jadik , ade kelakar ade bengang ade buhsan . antara nye  ialah
:- pepagy kak ayu n kak aya bertelagah pasal kangkung , aku cume tanye , basoh dulu ke ? then tetibe kak aya kate ha'a basoh dulu baru potong , kak ayu pulak cakap potong dulu pastuh basoh , rendam . kak aya kate basoh dulu baru pasir kelua . dok cokcekcokcek dua orang aku nih geram aku cakap , cepadd aa , aku humban dalam tong sampah karang . due-2 pandang aku , terkojedd maybe . pastuh aku sedar maybe aku terkurang hajaaa , aku cover dengan GELAK KUAD-2 , fuhhhh naseb baek . HAHA
:-IERAAA ~ ! haaahh , apa pulakk dahh . tolong goreng ikan cepadd-2 , ikan dah habes kadd depan . UKEYH-2 , aku jawab dengan malas nye . Tengah-2 nak gaul ikan nan kunyit , makkkkkk ~ ! terkene sirip ikan , WAHHH ~ ! terbaekkk wokkkk ~ ! tak darah tapy terbelah , tak sakedd pon , uky aku TIPU =.= . aku sedar pun bile dah basoh-2 tangan sume . UKEYH LUPEKAN .
:- tengah goreng ikan , bersame carutan di mulod , maap tak dapad dikawal , ikan tu meletop-letop , cis ~ !
then aku pon angkadd aa , dah masakk kann . boss aku tanye dah ? dia datang dekadd nak tengok , pastu pastu pastu seh said , whoaa ~ ! lawa nye ikan nih , panday iera goreng . huishhh huishhh , BANGGE gile vavi aa aku kann . pasai nye aku bangge , kalao aku goreng ikan kadd rumah , jujo n iklas nih , tercabot kepale tue memang dah sah and wojik aa , kekadang terputus dua pun ada . tapi bile goreng tadik , gile cun pulakk jadi nye , ukey . ade IMPROVEMENT , awwww ~ !!
:-time nak balek je fon aku abeh bateri , FAKK =.= pinjam fon orang lagy .
uuhuhu , k aa, c u next time . kbai

No comments:

Post a Comment

Sayang kamu semua