hye , i'm iera , nineteen , lenggong perak , fully taken by Mr. Akmal. hop until death , please respect my blog and i'll respect yours back , thanks for visiting , very appreciate :)

Tuesday, 20 March 2012

result SPM

 
ASTAGHFIRULLAHALA'ZIM . haa , ni yang aku nak istighfar panjang nihh~ esuk result SPM ? yeke weyhh ? aku tak percaye nih , huhuk. berdebar debar nih . haishh , tapy aku bole je tydo lena malam nih . hehehe . sebelom SPM , teka teka aku study tak ? harusla study , struggle ouhh , k aku tipu ~ kalao aku struggle memang A ++ la result aku kann , weee ~ yang penting aku dah usehe , bukan aku tak usehe , korang tak percaye ? =.= hakpuihh laa , aku study taww . malam malam study walaopon kekadang buku yang study aku , kire boleh la , janji study . HAHA . ukey la , semoge aku dan kawan kawan aku mendapad result yang terbaek k . kite dah berusehe , berdoa , dan sekarang bertawakal kepada ALLAH . redha je dengan result yang kite dapad , dan ikhlaskan haty :)



to all SPM candidates 2011 , wishh u GOODLUCK .to myself : chill iera :) semoge dapad result yang memuaskan haty . :) BE YOUSELFto my hubby (MOHD RIDHUAN):hope hubby dapad result yang bagus jugakk keyhh , i'm always pray for us :) ILY SAYANG . :')
 
NOTAKUKUKAKI: kepada next candidates SPM , study leklok la , jangan banyak maen macam aku nih , nanty menyesal tak sudahh ouhhh ! yang penting , STUDY BIAR LEPAK , RESULT BIAR GEMPAK , uhuhu :) 

No comments:

Post a Comment

Sayang kamu semua