hye , i'm iera , nineteen , lenggong perak , fully taken by Mr. Akmal. hop until death , please respect my blog and i'll respect yours back , thanks for visiting , very appreciate :)

Sunday, 22 April 2012

johor

lenggong to keyel(KL) 200kilometer lebeyh kot , keyel to johor 300kilometer lebey . fuhh -.- rase macam nak tercabot la pinggang nih , naseb la pegy pegy tydo semalam kat ruma along aku dekad klang then baru pegy johor . mase otw pegy klang , mak aku tanye , adek , hang nak pegy kenduri pakai kasot ape ? takkan pakai kasut ? pakai slipper ke ? ALLAH ! lupe pulak bawak sandal . haiyakk , singgah laa tesco nak beli , carik carik carik takdak pun yang berkenan , malam kelua pulakk pegy cari , pun takdak yang suka . last last mak aku cakap , pegy carik kat johor je aa . aku pun , haaa yelaa =.= sabtu bertolak pegy johor . sampay kat kluang mall , masuk situ carik laa . masuk situ pakai slipper pink biru je . haha . k tengok pict nih .
yang kiri tu kasut bum aku , masuk keluang mall pakai slipper tengah tuhh , then yay ! yang kanan tu aa yang baru :P act , aku tak biase punn pakai yang tinggi tinggi nih , abang aku kate okay , aku pon beli je aa :D

rumah along aku , bandarbukit raja . k abang aku model :P

tu pengantin , yang boy tu sedare aku . 
pssttt , bini dye anak drummer kumpulan may . haha sape yang minad rock kapak tahu la kot :P

k ni aku . lalalala :P



No comments:

Post a Comment

Sayang kamu semua