hye , i'm iera , nineteen , lenggong perak , fully taken by Mr. Akmal. hop until death , please respect my blog and i'll respect yours back , thanks for visiting , very appreciate :)

Saturday, 28 April 2012

tahniah KRS :)

heyhooo semua booboo kesayangan saya ! adik adik KRS saye , heyh , aku sayang korang semua sangad sangad ! congretz sebab johan pertandingan kawad . walaupun lawan antare untiberunifom je tapy korang buad semad giler tady :) macam lawan peringkad dearah pulak . huehue , tecer zarina , tecer dyla and tecer suzana pon bangga dengan korang . kami yang kat luar track nih rasa nak nanges je . mau nye tak , time belatih , adoylaa =.= kaki tak sama , tangan berombak rindu segala . bile marah korang nanges . fuhhh -___- emm taksia sia aa korang kene maki dengan kami kami nih . haha . and taksia sia aku sama naek hitam sebab turun train korang petang petang . cikgu amir ridhor cakap kite terok tahun nih kan , haa kan dah cakap korang mesty boleyh buad , konfiden tu penting . leader betoy korang mesty bangga ! BELLA MAHADI !! kao kene kiss banyak banyak diorang nih ! tambah tambah leader bidan terjun , FARAH :) and lagy satu , congretz jugak dekad PKBM , johan laki . semad ! PENGAKAP pun ape kurang nye kann :) untunglha abang kelana korang , pidod :) naib johan , not bad :)
naib johan perempuan siape ? hehe lupe laa :) k aku ade tige je pict . sebab taklarad nak snap :P
let's view , like ? thanks , ambui dah macam fesbuk la pulokk :D

adik adik KRS kesayangan saya ! takleyh snap bagy dorang tenguk kamera , karang takod riak . hewhew
*abaikan papan tanda tersebud *

PKBM + KRS+PENGAKAP
ape yang penting ? kerjaaaasama ~! hahaha

oke , due due LEADER PENCEN !
*KRS + RENJER*

hope korang pertahankan gelaran juara tu pada masa akan datang keyh :) KRS is hot to go , h.o.t.t.o.g.o ! say hup hup hot to go ! say hup hup hot to go ! auwmmmm :D kbaii 

No comments:

Post a Comment

Sayang kamu semua