hye , i'm iera , nineteen , lenggong perak , fully taken by Mr. Akmal. hop until death , please respect my blog and i'll respect yours back , thanks for visiting , very appreciate :)

Tuesday, 15 May 2012

akhirnya

akhirnya aku berjaye edit belog aku , see , new header picture :') dah takde gambar dye yang aku tulis si bunced saye tu kann ? ouchhh ! berat nya haty nak edit semua tu . maybe aku boleyh buang gambar dye , tapy aku takbole nak buang dye dary haty aku :/ k lupakan pasai dye kejap . emmm . tenguk gambar header tu . leteyh aku edit . pheww~ berpeluh peluh laa . hahaha . :D tak cantek ?? lantak korang aa . at least aku dah gantikan dengan gambar yang baru . hurmm . story pasai capital W ? laen kali aku story keyh :'( kunk mood kacao pulak kalao cerita sekarang . next time keyh . love you all . muacksss .

Awak , tengs bagy rantai tu . saye akan jaga elok elok . saye tahu buah rantai tu bukannye murah . tapy awak bagy jugak kat saye kann . tengs lagy sekali :') terharu gilaa pulakk aku . huhuk . oitt oitt , bukan pengganti wan keyh . tak bersedia lagy :'(

No comments:

Post a Comment

Sayang kamu semua