hye , i'm iera , nineteen , lenggong perak , fully taken by Mr. Akmal. hop until death , please respect my blog and i'll respect yours back , thanks for visiting , very appreciate :)

Thursday, 10 May 2012

dear sys !

hey , semalam aku story about kawan aku si syakirah deetkyxbb tu kann kann ? now i wanna story you about my only one little sister . hue , aku takdak adek . and sebenarnye dulu aku tak suke pon beradik adik angkad neh . tapy disebabkan ex aku tu mude setahun pada aku , aku break nan dye , then stay as adek angkad . mase tuh pulak aku cakap sapa jady awek dye kene jady adek angkad aku jugakk . sebab tu aa aku boleyh ade adek angkad . huehue . name dye miera . name fb miera kecik , name luar , miera rani . budak nye kecik toet . *psst , pendek sebenarnye , hihihik*  gurau je yunk walaopon kenyataan . kami penah begado , gelak gelak , manjemanje , ambuiiiiii =.= dye tu manje sangad ! kalao dye buad salah nak marah pon kene pikir dua tiga kali . k jujur aku penah marah dye , walaopon macam tak marah je ponn . huhuk . :D hoi budak . aku sayang kao la . ape pon yang jady . ape pon salah yang kao buad . aku takdak adek , so aku tatahu macam mane nak jage seorang adek , tambah tambah kao nih dah aa susah nak jage pon lahaii . jum jum cekidot sikid pict dye ;)

miera kecik , ye memey kecik ponn =.=

eleyh eleyhh , berlens sakan la kao adek . haha :D

perasan cumil aa tu , tak cumil ponn . *k aku typoo . huhu

hey sys sayang : kao start jady adek aku mase aku form3 kan ? mase tu kao form 1 la kann ? aku pon dah tak berape nak ingad aa . hehe , sorry . so dah dekad  2 tahun lebeyh kau jady adek aku . aku sayang kau keyh ngokngek . sorry kalao ade buad kau kecik haty , walaopon kau sememang nye kecik . hihihi . :P aku tahu aku bukan kakak yang terbaek , tapy aku cube buad yang terbaek . onemorethings , jage abang M tu elok elok , jangan ulang kesalahan yang sama keyh . oke , ILYSFDM adek :')

No comments:

Post a Comment

Sayang kamu semua