hye , i'm iera , nineteen , lenggong perak , fully taken by Mr. Akmal. hop until death , please respect my blog and i'll respect yours back , thanks for visiting , very appreciate :)

Tuesday, 6 November 2012

yes or no . i still love you

hahaha ! wa sedar wa sekarang memang malas nak update blog , buat apa wa susah payah macam teran tahik keras kalao bende yang sama je wa dok update . cinta ! cinta ! cinta ! puih ! cinta beruk makyeh ni memang tak mana nye pun lahai aduiii ! haha . okay berbalik kepada tajuk kita ya , tuan tuan dan puan puan sekalian , cewah dah macam berpidato baqhangg ! ehemm ! tajuk tu takda la kene mengena dengan boyfriend atau pakwe atau balak atau pon boyfie atau pun kekasih hati jiwan dan raga , tetapi memang terang lagi nyata tajuk tersebut merujuk kepada adik wa , satu satu nya adik angkat wa yang wa ada , tapi wa takpernah la angkat dia , sebab wa tahu kalao wa angkat , boleh tercabut buah pinggang wa ni . okay takpa-2 , wa kasi tunjuk dulu muka adik wa .
adek , sorry wa curik gambar lu dari facebook lu , eh lu tahu tak wa rindu lu , lu takde pun kontek wa . wa nak kontek lu tapy tatahu aa nak korek mana number lu . adek , lu dah lupa wa ke ? sebab lu dengar macam2 cerita pasai wa , lu dah taknak wa ke ? takpe dik , wa tak marah , wa paham . lu mesty taknak ada kakak macam wa nie . tskkk tskkk ! tapy wa nak lu tahu wa tetap sayang lu adik . wa rindu gila babeng sama lu . lu manja dengan wa , sampay kadang-2 wa nak je sepak muka lu laju laju . hee . takpe la dik , wa tatahu nak taip ape dah . wa sedih k sedih ! tak silap wa dah dua tahun lu jadik adik wa , lu akan always jadik adik wa . wa takkan pernah lupakan lu . sampay bila bila . wa janjy . gambar lu ada dalam purse wa . kalao wa rindu wa tenguk . cumil je adek wa nie pakai tudung merah menyalaaa . haha . k laa wa nak blarh dah . nanty habes lappy wa kena hingus wa sendiri . k babai !

No comments:

Post a Comment

Sayang kamu semua